Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι ορίστηκε να είναι ο διαιτητής του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League
Ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκιθα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Τότεναμγια την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Ρόσι φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στους Πειραιώτες αλλά και στην ΑΕΚ, αφού το 2014 ήταν στο Ολυμπιακός-Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0 για τους «16» του Champions League, ενώ πέρσι ήταν στο Βίντι-ΑΕΚ 1-2 για τα playoffs του Champions League, ενώ ήταν και στην ήττα με 2-1 από την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στις 17 Δεκεμβρίου του 2019 για τους ομίλους του Europa League.
Παλιότερα έχει διαιτητεύσει και τα ματς Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 0-3, Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 1-0, αλλά και το Κροατία-Ελλάδα 4-1 για τα μπαράζ του Μουντιάλ.
Ο 46χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.