Ο 17χρονος στόπερ Βασίλης Παυλίδης που ανήκει στη Σάλκε είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού
Ένα Ελληνόπουλο που θεωρείται σπουδαίο ταλέντο θέλει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τη Σάλκε για τον στόπερ Βασίλη Παυλίδη, ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 17.
Ο νεαρός άσος είναι αδερφός του Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Μάριου Βρουσάι της Βίλεμ, αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του γερμανικού κλαμπ και φέτος είχε 21 συμμετοχές. Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας και το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.