Τρομερή Σάκκαρη, προκρίθηκε στους «4» στη Ρώμη

Τρομερή Σάκκαρη, προκρίθηκε στους «4» στη Ρώμη

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στην τετράδα του τουρνουά Open της Ρώμης - Η Μαρία έχασε το πρώτο σετ από την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, αλλά με απίστευτη εμφάνιση έκανε την ανατροπή (5-7, 6-3, 6-0) και πέρασε στον αυριανό ημιτελικό (18:00)

SakAtack
Μετά από ένα τρελό ματς, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open της Ρώμης επικρατώντας με 2-1 σετ της Γαλλίδας Μλαντένοβιτς η οποία αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ και έκανε πρώτη μπρέικ στο δεύτερο σετ, κατέρρευσε όταν η Ελληνίδα έκανε την αντεπίθεση της.

Ο αγώνας είχε τρομερές ανατροπές με την Σάκκαρη να προηγείται στο πρώτο σετ με 3-1 και 5-3, αλλά να χάνει τα επόμενα γκέιμ και το σετ να καταλήγει στην Μλαντένοβιτς με 5-7, ενώ στο β' σετ η Γαλλία προηγήθηκε με 1-2 κάνοντας το μπρέικ κι αναγκάζοντας την Μαρία να ζητήσει τη βοήθεια του προπονητή της... «Έχω χάσει το μυαλό μου», ήταν τα λόγια της με τον Τομ Χιλ να προσπαθεί να την ηρεμήσει και επιστρέφοντας μπήκε μια άλλη Μαρία παίζοντας πραγματικά εκπληκτικό τένις.

Το 1-1 έγινε πολύ εύκολα καθώς έληξε με 6-3, ενώ στο τρίτο σετ η Σάκκαρη ήταν απίστευτη μη αφήνοντας κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στην Μλαντένοβιτς και το τελικό 6-0 τα λέει όλα!

Η Μαρία βρίσκεται για δεύτερη φορά στα ημιτελικά ενός τουρνουά Premier, αναζητώντας και την παρουσία της στον μεγαλύτερο  (μέχρι τώρα) τελικό της καριέρας της, ενώ ήδη έχει κερδίζει 11 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη καθώς από τη Δευτέρα θα είναι σίγουρα στο Νο 28 (από Νο 39) που επίσης είναι η κορυφαία επίδοση της.

Αντίπαλος της στον αυριανό ημιτελικό είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο4 στον κόσμο), η οποία απέκλεισε (ανατροπή επίσης,  6-7, 6-2, 6-2) τη Βικτόρια Αζαρένκα, αλλά πέρσι είχε ηττηθεί και πάλι από την Μαρία στη Ρώμη (σε έναν αρκετά επεισοδιακό αγώνα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης