Football League: «Πρέπει να τηρηθούν οι προκηρύξεις και οι δεσμεύσεις στον Υφυπουργό»
Επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο απέστειλε ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος στηρίζοντας την αναδιάρθρωση
Νέα δεδομένα προκύπτουν στο πολύπαθο θέμα της αναδιάρθρωσης, καθώς ναι μεν χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (που απαρτίζεται από μέλη των ΕΠΟ, Super League, Football League) είπε ναι στην αναδιάρθρωση χωρίς όμως μείωση των ομάδων της SL, ωστόσο σήμερα η FL πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των προτάσεων του Υπουργείου μέσω επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο προς τον υφυπουργό, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τονίζεται ότι πρώτη η Football League αποφάσισε να μειώσει τις ομάδες της, προτείνει να αναλάβει η ίδια διοργανώτρια αρχή και τη Super League 2, ενώ ζητάει να θεσπιστούν κανονισμοί για να είναι «ξεκάθαρες οι πηγές οικονομικής ενίσχυσης της Super League 2 όσο και της Football League».
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.