Ήταν η πρώτη στιγμή έντασης στο Κυριακάτικο ντέρμπι, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...
Κι αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι η ευκολία με την οποία οι οπαδοί των πράσινων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν ανενόχλητοι ως τον ερυθρόλευκο πάγκο, ενώ όπως διακρίνεται καθαρά στην εικόνα ένας εξ αυτών έχοντας καρτελάκι του Παναθηναϊκού προσπαθεί να χειροδικήσει εναντίον μελών της ερυθρόλευκης αποστολής
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.