Η Τουρκία επικράτησε 1-0 της Ρουμανίας στον ημιτελικό των μπαράζ που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και την Τρίτη θα παίξει στον τελικό με τη νικήτρια του Σλοβακία-Κόσοβο.
Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου και θα είναι μονός, είτε στην Μπρατισλάβα, είτε στην Πρίστινα.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Καντιόγλου στο 53' μετά από φοβερή μπαλιά - ασίστ του Αρντά Γκιουλέρ. Δοκάρι είχε ο Στάντσιου στο 77΄ για τη Ρουμανία, με την οποία αγωνίστηκε ο Ραζβάν Μαρίν της ΑΕΚ και αντικαταστάθηκε στο 66΄ από τον Τανάζε.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.