Διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους συλληφθέντες του ντέρμπι

Διώξεις και άμεση απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τους συλληφθέντες του ντέρμπι

Οι 8 συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο, ωστόσο ανεξάρτητα από το πότε θα δικαστούν, η άσκηση της δίωξης σημαίνει και αυτόματη απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις - Οι 5 εξ αυτών είναι ανήλικοι!

4748171
Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, αντίστασης κατά της αρχής, διατάραξης κοινής ειρήνης και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των 8 συλληφθέντων από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές για να δικαστούν, ενώ η Εισαγγελία εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Με την άσκηση της δίωξης, εξάλλου, τέθηκαν σε εφαρμογή τα ισχύοντα στο νέο αθλητικό νόμο.

Δηλαδή ο εισαγγελέας, εξέδωσε διάταξη σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται στους 8 συλληφθέντες ως περιοριστικός όρος (ανεξάρτητα από το πότε θα δικαστούν) η απαγόρευση εισόδου σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Σε περίπτωση παράβασης του νόμου, τότε επιβάλλεται άμεσα ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι πέντε από τους οχτώ συλληφθέντες είναι ανήλικοι ενώ οι τέσσερις από αυτούς φέρεται να έχουν λευκό ποινικό μητρώο
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης