Απολαυστικός Μπλατ: Τα χαιρετίσματα σε Σπανούλη, Πρίντεζη και η προτροπή για… κέρασμα

Απολαυστικός Μπλατ: Τα χαιρετίσματα σε Σπανούλη, Πρίντεζη και η προτροπή για… κέρασμα

Ευδιάθετος και με την υψηλή αίσθηση του χιούμορ, που τον χαρακτηρίζει εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Ντέιβιντ Μπλατ στις δηλώσεις του έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου.

blat
Ο Ισραηλινός τεχνικός στην διάρκεια της ζωντανής του συνέντευξης στην κάμερα της ΕΡΤ δεν ξέχασε να στείλει χαιρετίσματα σε Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη που ο ίδιος άφησε στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης, ενώ μετά είπε αστειευόμενος πως περιμένει κέρασμα από αυτούς με την επιστροφή του, λέγοντας: “Γεια σας παιδιά, περιμένω κρουασάν και καφέ όταν επιστρέψω”, ενώ ταυτόχρονα χαιρέτησε την κάμερα!

Στην συνέχεια κι όσον αφορά το ματς με τους Ρόδιους ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” υποστήριξε: “Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι Ευρωλίγκας την Πέμπτη το βράδυ και έπειτα να μπαίνεις στο αεροπλάνο και να έρχεσαι στην Ρόδο για να παίξεις αγώνα Basket League το Σάββατο. Πάντα τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος είναι δύσκολα. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε και ξεκουράσαμε τους Σπανούλη και Πρίντεζη“.

Τέλος για το βαρύ πρόγραμμα των Πειραιωτών την επόμενη εβδομάδα ανέφερε: “Έχουμε πολύ δουλειά, ένα ταξίδι στην Μπαρτσελόνα για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (18/12). Είναι σημαντικό που ο Σάσα Βεζένκοφ τα πήγε πάρα πολύ καλά. Έτσι θέλω τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο να μπαίνουν, να συμμετέχουν και να έχουν πνεύμα νικητή”.



Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης