Μελισσανίδης: «Θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ»!

Μελισσανίδης: «Θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ»!

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε η κυριακάτικη προπόνηση της ΑΕΚ, με το αφεντικό της Ενωσης να είναι εξοργισμένος μετά την ήττα στο Αγρίνιο! Διαβάστε τον... εξάψαλμο προς τους ποδοσφαιριστές!

4572028
Η ήττα της πρωταθλήτριας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και η τραγική εμφάνιση και νοοτροπία της ομάδας, έφεραν και την έκρηξη του Μελισσανίδη. Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πήγε στα Σπάτα για την προπόνηση της Κυριακής και φρόντισε να δείξει στους παίκτες τα νεύρα του με όσα τους είπε. Ο "Τίγρης" τα είχε με τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση τους και την εικόνα αδιαφορίας που είχαν, λέγοντας τους, μεταξύ άλλων, ότι δεν κοιμήθηκε από τα νεύρα του και ότι από εδώ και πέρα δε θα ανεχθεί κάτι παρόμοιο από κανέναν.

«Ας παίζουν και οι μικροί, ας παίζει όποιος θα τα δίνει όλα από εδώ και πέρα», είπε κάποια στιγμή ο Μελισσανίδης, ο οποίος στήριξε τον Μαρίνο Ουζουνίδη λέγοντας ότι «αυτός είναι ο προπονητής ως το καλοκαίρι, δε θα αλλάξει» και στη συνέχεια τα έχωσε άγρια στους ποδοσφαιριστές.

«Δεν κάνετε εσείς κουμάντο, εγώ κάνω. Οποιος δε γουστάρει να έρθει να μου το πει και να φύγει. Ας παίξουμε και με τους μικρούς που θα θέλουν και θα δίνουν και την ψυχή τους κι ας χάνουν. Δεν υπάρχει μόνο η νίκη στο ποδόσφαιρο, το ξέρω καλά. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παίζετε χωρίς πάθος και θέληση. Αυτό σας ζήτησα και την άλλη φορά που ήρθα και σας μίλησα και με γράψατε. Είστε στην ΑΕΚ, δεν σας λείπει τίποτα και παίζετε χωρίς πάθος», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης και συνέχισε... ανεβάζοντας ρυθμό.

«Με κάνατε να ντρέπομαι που υπηρετώ αυτό το κλαμπ. Ακούω γκρίνιες και μουρμούρες αλλά πολλοί εδώ μέσα θα έπρεπε να πληρώνετε και όχι να πληρώνεστε για να είστε στην ΑΕΚ. Οποιος δεν θέλει να είναι στην ομάδα, να μου το πει και να φύγει. Σιμόες, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας που δεν συμφωνούν για τα συμβόλαια τους ας φέρουν πρόταση τον Γενάρη και να φύγουν», ήταν τα λόγια του "Τίγρη", ο οποίος τόνισε ότι «προπονητής σας μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ό,τι έχετε θα το συζητάτε μαζί του» και στη συνέχεια είχε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον Ουζουνίδη.
Είναι προφανές ότι η εικόνα της ΑΕΚ, τα αποτελέσματα της και το γεγονός ότι ουσιαστικά έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από Νοέμβρη μήνα δε θα περάσει έτσι, κάτι που πρέπει να κατάλαβαν προπονητής και παίκτες από όσα άκουσαν από το αφεντικό της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση με όλους!
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης