Αλέξης Στεφανάκης στον ΤΗΕΜΑ104,6FM: «Ο ΠΑΟΚ γνώριζε την απόφαση»

Αλέξης Στεφανάκης στον ΤΗΕΜΑ104,6FM: «Ο ΠΑΟΚ γνώριζε την απόφαση»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Στεφανάκης μίλησε στην εκπομπή των Ιωσήφ Αβράμογλου και Δημοσθένη Καρμοίρη για την μεταμεσονύχτια απόφαση της ΕΠΟ για τον ΠΑΟΚ

Αλέξης Στεφανάκης στον ΤΗΕΜΑ104,6FM: «Ο ΠΑΟΚ γνώριζε την απόφαση»
«Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι νόμοι. Το θέμα είναι τα μαγειρεία. Επιτέλους να δούμε ποια κυβέρνηση θα σταματήσει να βάζει τις διάφορες υποθέσεις στη μεγάλη κουζίνα. Το γράμμα του νόμου είναι σαφές και υπάρχει και προηγούμενο στην ιστορία την περσινή με τον Παναθηναϊκό». 

Σύμφωνα με τον κ.
Στεφανάκη, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απόφαση αυτή για πολύ συγκεκριμένους λόγους, για κυβερνητικούς λόγους...

«Ας είμαστε ξεκάθαροι και θα πρέπει να λέμε τα ίδια όποιες και να είναι οι ομάδες οι οποίες εμπλέκονται και όποιες κι αν είναι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να είμαστε σταθεροί. Να λέμε υπάρχει ο νόμος;»

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται. Η σημερινή κυβέρνηση έχει πάρει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος και τις έχει βάλει σε μια πλατφόρμα ακόμα χειρότερη. Είναι σαφές το γράμμα του νόμου; Δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα είναι. Αυτά είναι τρίχες κατσαρές. Είτε είναι ΑΕΚ είτε Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός. Δεν κοιτάω ομάδες. Υπάρχει το γράμμα του νόμου; Σύμφωνα με αυτό ο ΠΑΟΚ έπρεπε να χάσει στα χαρτιά 0-3 και να του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός.. όποιος το έκανε.
Κλείσιμο

«Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα μαγειρεία. Πίσω από το μαγειρείο κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. Έχουμε υποσχεθεί το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ και θα το δώσουμε πάση θυσία. Έχουμε και το μακεδονικό μας δυσκολεύει, τι να κάνουμε.. θα βγάλουμε την απόφαση έτσι. Μας έκατσε η στραβή με τον Ολυμπιακό, πήγε πολύ ωραία και το καθάρισε η κυβέρνηση. Ο ΠΑΟΚ γνώριζε την απόφαση γιατί αν ξέρετε καμιά εφορία που να τυπώνει εισιτήρια ώστε να είναι διαθέσιμα όταν βγαίνει μια απόφαση στη 1.30 το πρωί να μου την πείτε και εμένα. Είναι απλά και γνωστά πράγματα»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης