Διάσημος Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Διάσημος Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Για «αρχαίους ισχυρισμούς» έκανε λόγο ο δικηγόρος του 44χρονου σήμερα Στεβ Μαρλέ - Η καταγγελία αφορά την περίοδο που αγωνιζόταν στην Οσέρ, το 1997

Διάσημος Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ομαδικό βιασμό 17χρονης
Τις προηγούμενες δεκαετίες κοσμούσε τα γήπεδα και τιμούσε τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας. Παράλληλα, ωστόσο, φαίνεται πως είχε αναπτύξει και πιο «σκοτεινές δραστηριότητες». Ο 44χρονος σήμερα Στεβ Μαρλέ, συνελήφθη στην πόλη Οσέρ, μαζί με άλλα δύο άτομα, για υπόθεση ομαδικού βιασμού μίας 17χρονης κοπέλας το 1997, όταν αγωνιζόταν στην ομώνυμη γαλλική ομάδα.

Ο βιασμός καταγγέλθηκε και βγήκε στην επιφάνεια από την κοπέλα και την οικογένειά της το 2012, όταν ο διάσημος διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, κλείνοντας τη σπουδαία καριέρα του.

Ο γενικός εισαγγελέας ανακοίνωσε ότι ο Στεβ Μαρλέ κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μίας ανήλικης κοπέλας το 1997 και για το λόγο αυτό συνελήφθη, καθώς δύο μάρτυρες και συγκεκριμένα τα δύο άλλα άτομα που συμμετείχαν στην αποτρόπαιη αυτή πράξη, ομολόγησαν την παρουσία του.
Κλείσιμο

Ο Μαρλέ με τη φανέλα της Οσέρ, το 1997, την περίοδο που κατηγορείται για βιασμό



Ο δικηγόρος του 44χρονου βετεράνου διεθνούς ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι «πρόκειται για αρχαίους ισχυρισμούς», ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή όχι την ιστορία και τις κατηγορίες, λέγοντας πως ο πελάτης του θα μιλήσει στο δικαστήριο.

Ο Στεβ Μαρλέ εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, το 1991. Το 1996 πήρε μεταγραφή στην Οσέρ, στην οποία κάθισε μέχρι το 2000, παίρνοντας μεταγραφή στη Λιόν. Το 2001, η αγγλική Φούλαμ πλήρωσε πάνω από 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της. Επέστρεψε για δύο χρόνια δανεικός στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μαρσέιγ.

Το 2005 πήγε στη Γερμανία για λογαριασμό της Βόλσμπουργκ και το 2006 επέστρεψε για μία ακόμη φορά στη Γαλλία, για τη Λοριάν. Το 2009 μετακινήθηκε στην Ομπερβίλ και το 2011 επέστρεψε στο Βελιγράδι, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2012 με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Ο 44χρονος σήμερα Μαρλέ φόρεσε 23 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης