Δεν μπορούσε να πιστέψει το τι έγινε στο γήπεδο του Μάλεμε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του άτυχου φίλου των «κυανόλευκων», που χαροπαλεύει μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα τριάντα ανεγκέφαλων.
Ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού μιλώντας στο gazzetta.gr εξαπέλυσε επίθεση στην αστυνομία, αλλά και στον διαιτητή της συνάντησης Σπύρο Κολύτα, ο οποίος δεν διέκοψε το ματς. Επίσης από τα... πυρά του δεν ξέφυγαν ούτε οι νοσοκομειακές αρχές, τονίζοντας πως το ασθενοφόρο έκανε μισή ώρα για να έρθει.
Αρχικά ο Αλέξης Αγγελόπουλος μιλώντας για την κατάσταση του άτυχου άνδρα ανέφερε: «Δυστυχώς είναι σε κώμα. Η κατάστασή του είναι δύσκολη, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία, αλλά όλοι προσευχόμαστε να γίνει το θαύμα».
Στην συνέχεια προχώρησε στις καταγγελίες αναφέροντας πρώτα την αστυνομία: «Εδώ και μέρες είχαμε ζητήσει να υπάρχει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, ωστόσο σήμερα ήταν μόνο δύο και όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή