H πίστη του Ολαϊτάν και η... αναμονή του Μίτσελ

H πίστη του Ολαϊτάν και η... αναμονή του Μίτσελ

Ο Μάικλ Ολαϊτάν έχει μεγάλη πίστη για την επάνοδό του, όμως ο Μίτσελ θέλει να περιμένει τον σωστό χρόνο για να συμβεί αυτό

H πίστη του Ολαϊτάν και η... αναμονή του Μίτσελ
Ο Ολαϊτάν έξι μήνες μετά την μεγάλη του περιπέτεια νιώθει καλά και θέλει όσο τίποτε άλλο να γυρίσει άμεσα στην ενεργό δράση. Αφού αναγκάστηκε να υπομείνει μεγάλες στιγμές αγωνίας, εξετάσεις, ειδικά προγράμματα και τόσα άλλα, εδώ και μερικές ημέρες στέλνει διαρκή μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Ουσιαστικά δεν... λύγισε ποτέ.

Και τώρα δείχνει πως έχει μπει σε πολύ καλό δρόμο, καθώς προπονείται κανονικά εδώ και λίγες ημέρες. Δεν είναι ακόμα στο 100% ούτε θα παίξει... αύριο. Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις του ατζέντη του, που ανέφερε πως θα είναι σύντομα πανέτοιμος να παίξει ξανά. Ξέχωρα από αυτό υπάρχει και η σιγουριά και η πίστη του ίδιου του παίκτη αλλά και του περιβάλλοντός του.

Κλείσιμο
Ο Μίτσελ όμως από την άλλη θέλει να περιμένει ακόμα. Παρότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ολαϊτάν το ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό για την συγκεκριμένη περίπτωση είναι να γίνουν όλα όπως πρέπει και στην σωστή χρονική συγκυρία. Ο νεαρός Νιγηριανός άσος πρέπει να πάρει ακόμα τον χρόνο του για να φτάσει πολύ κοντά την πλήρη επιστροφή του στα γήπεδα.

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης