Ζεβλάκοφ: «Με είχε πιάσει ο Κετσπάγια να καπνίζω»

Ζεβλάκοφ: «Με είχε πιάσει ο Κετσπάγια να καπνίζω»

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ αποκάλυψε πως «κόλλησε» τη συνήθεια του καπνίσματος από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και πως ο Τιμούρ Κετσπάγια τον είχε πιάσει επ’ αυτοφώρω

Ζεβλάκοφ: «Με είχε πιάσει ο Κετσπάγια να καπνίζω»
Πολλοί ποδοσφαιριστές καπνίζουν, ελάχιστοι όμως το παραδέχονται, έστω και αρκετό καιρό μετά. Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ μιλώντας στον πολωνικό Τύπο παραδέχτηκε πως έμαθε την κακή συνήθεια από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ήταν 31 ετών και έπαιζε στους Πειραιώτες, πριν από έναν αγώνα με τη Ρεάλ ο Σέρβος φορ τον έπεισε να ανάψει ένα τσιγάρο για καλή τύχη. Ο Πολωνός αμυντικός «λύγισε» και έκτοτε άρχισε να καπνίζει. Ο ίδιος αποκαλύπτει, μάλιστα, πως κάποια στιγμή τον είχε πιάσει στα πράσα ο προπονητής του, Τιμούρ Κετσπάγια. 

«Είχα πάει για να καπνίσω στα αποδυτήρια. Κρύφτηκα πίσω από μια κουρτίνα, άρχισα να καπνίζω και κάποιος με ανακάλυψε. Ήταν ο προπονητής. Μου έκανε παρατήρηση γι’ αυτό. Σήμερα οι παίκτες καπνίζουν λιγότερο, πρώτον για λόγους υγείας και δεύτερον γιατί είναι εκτός μόδας», τόνισε ο παλαίμαχος-πλέον-άσος που έπαιξε από το 2006 μέχρι το 2010 στον Ολυμπιακό.


Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης