Ο Λορέντζο Πιρόλα έχει υποστεί κάκωση στο πέλμα του από το Ολυμπιακός - Κηφισιά (1-1) και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός στόπερ - που χτύπησε έπειτα από μαρκάρισμα που του έγινε - λογικα θα είναι ΟΚ για το ματς με την Λεβερκούζεν στις 20 Γενάρη. Οι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Ρέτσος, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος και Μάνσα.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.