Βιγιαρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-2: Χριστούγεννα στην κορυφή για τους Καταλανούς, δείτε τα γκολ
Ένα πέναλτι του Ραφίνια στο 12' και ένα ακόμα τέρμα του Γιαμάλ έφταναν για να κάνει η Μπαρτσελόνα γιορτές στην κορυφή της La Liga - Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 39'
Η Μπαρτσελόνα νίκησε και στο «Θεράμικα», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη La Liga, τελευταίας για το ημερολογιακό έτος.
Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ με 2-0 και συνεχίζουν ασταμάτητοι προς τον τίτλο, μετρώντας οκτώ συνεχόμενες νίκες, μετά την ήττα στο clasico από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Η ομάδα του Χάνσι Φλικ με τη νίκη αυτή διασφάλισε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το φαβορί για την διατήρηση των περσινών... κεκτημένων, έστω κι αν η σεζόν δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Βαρκελόνης ήταν ο Ραφίνια, που άνοιξε το σκορ (12'), ενώ ο Γιαμάλ πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 63ο λεπτό. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έμειναν νωρίς (39') με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βέιγκα.
Νωρίτερα, κανένα πρόβλημα δεν είχε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μοντιλίβι» κόντρα στην Τζιρόνα, καθώς επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
Η ομάδα της Μαδρίτης πήρε τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Κόκε (13'), Βίτορ Ρέις (38' αυτ.) και Γκριεζμάν στις καθυστερήσεις.
Αναλυτικά τ' αποτελέσματα και οι σκόρερ της 17ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της La Liga έχουν ως εξής:
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.