Οι σαρωτικές αλλαγές που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα να θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού.
Ο Κορόνα ως ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας καριέρα σε Σαραγόσα, Αλμπαθέτε, Αλμερία, Πόλι Εχίδο και εκτός Ισπανίας στην Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, ενώ από το 2017 όταν κρέμασε τα παπούτσια του ασχολήθηκε με το σκάουτινγκ και το 2020 εντάχθηκε στους σκάουτερ της Βαλένθια.
Το 2022 πήρε προαγωγή σε διευθυντή ποδοσφαίρου, αλλά τρία χρόνια αργότερα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τις νυχτερίδες για να έρθει στην Αθήνα, έχοντας και τις ευλογίες του Ράφα Μπενίτεθ.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.