Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Στο 48ο λεπτό, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα με όμορφη συνεργασία και εκτέλεση που σήκωσε όρθιο το γήπεδο.
Ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας πίεσε, έκλεψε την μπάλα και αμέσως έβγαλε μια «μαγική» πάσα στον Σάιρους Ντέσερς. Ο Νιγηριανός στράικερ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τζολάκη και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο τέρμα που δέχθηκε την φετινή σεζόν τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.