Ο ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στον τελικό του FIBA Europe Cup και όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα αντιετωπίσει σε διπλούς αγώνες την ισπανική Μπιλμπάο.
Ο Δικέφαλος έχοντας κερδίσει με 79-73 τη Μούρθια στο Παλατάκι, κατάφερε να υπερασπιστεί αυτό το +6 το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και να γνωρίσει μία από τις πιο γλυκιές ήττες της ιστορίας του καθώς οι Ισπανοί επικράτησαν με 89-85, ωστόσο η πρόκριση κατέληξε σε ασπρόμαυρα χέρια με τους πανηγυρισμούς στο φινάλε να είναι κάτι παραπάνω από έντονοι.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι