Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ινδίας έπεσε θύμα χάκερ που υποδύθηκαν τους Γκουαρδιόλα, Τσάβι
Η ομοσπονδία της Ινδίας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι Ερνάντεθ εμφανίστηκαν από το... πουθενά ως υποψήφιοι
Με επίσημη ανακοίνωση της η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ινδίας ενημέρωσε ότι έπεσε θύμα κυβερνοεπίθεσης, αφού έλαβε πλαστές αιτήσεις από τους Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι Ερνάντεθ για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, μετά την παραίτηση του Ισπανού Μανόλο Μάρκεθ.
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια περίοδο που η ομοσπονδία βρισκόταν σε διαδικασία επιλογής νέου προπονητή, έχοντας δεχτεί πάνω από 170 αιτήσεις — ανάμεσά τους και αυτές που υποτίθεται ότι προέρχονταν από τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι και τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα.
«Η AIFF έλαβε email με αιτήσεις από τους Ισπανούς προπονητές Πεπ Γκουαρδιόλα και Τσάβι Ερνάντεθ. Δεν ήταν δυνατόν να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα των αιτήσεων, και αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν ψεύτικες», ανέφερε η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της.
Η εθνική ομάδα της Ινδίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 133η θέση της κατάταξης FIFA και προσπαθεί να προκριθεί στην τελική φάση του Ασιατικού Κυπέλλου. Κατά τη θητεία του Μανόλο Μάρκεθ, η ομάδα είχε μόλις μία νίκη σε οκτώ αγώνες, γεγονός που οδήγησε στην αναζήτηση νέου τεχνικού.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή