Ο Ρουί Βιτόρια έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Βέστερλο, αλλά και αποφασισμένος ενόψει της πρόκλησης με τη Ρέιντζερς στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της βελγικής ομάδας στο τελευταίο φιλικό πριν τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, με τον τεχνικό των «πράσινων» να στέκεται στην τακτική συνέπεια και τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του.
«Στο αμυντικό κομμάτι είχαμε συνοχή είτε όταν πιέζαμε ψηλά είτε όταν αμυνόμασταν οργανωμένα. Στην επίθεση θέλαμε ταχύτητα στην κυκλοφορία και εύρεση χώρων. Στο πρώτο μέρος δεν το καταφέραμε πάντα, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα τέρματα. Μου άρεσε η απόδοση και η διάθεση των παικτών, δυσκολεύτηκε ο αντίπαλος να φτάσει στην εστία μας. Ακόμα κι όταν έσπαγε την πίεσή μας ήμασταν καλά τακτικά. Κάναμε ένα βήμα μπροστά με κριτήριο ότι ήταν το τελευταίο ματς φιλικό», δήλωσε.
Αναφερόμενος στις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Ρέιντζερς, ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε την αισιοδοξία του:
«Η Ρέιντζερς είναι ισχυρή ομάδα, με ευρωπαϊκή εμπειρία και ιστορία, ειδικά στο Champions League, αλλά έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Έχουμε φιλοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας, έχουμε ποιότητα, πιστεύουμε στον εαυτό μας και θέλουμε την πρόκριση».