Στο στόχαστρο της ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά ο Νίκολα Μόρο της Μπολόνια.
Ο 28χρονος αμυντικός μέσος φαίνεται να είναι ψηλά στη λίστα του Μάρκο Νίκολιτς και η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωσή του. Ο Κροάτης έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπολόνια και φέτος είχε μια καλή χρονιά με την ιταλική ομάδα.
Έπαιξε σε 7 παιχνίδια στο Champions League, σε 22 στη Serie A και κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας.
Έχει ξεκινήσει από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, πήγε στην Ντινάμο Μόσχας και από το 2023 είναι στην Μπολόνια.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.