Πρώτη τοποθέτηση Σιάο για τον Άρη: «Ενθουσιασμός, τιμή και ευγνωμοσύνη»
Η εταιρεία RHC Group συμφερόντων του νέου επενδυτή της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη
Ο επενδυτικός οργανισμός RHC Group που ανήκει στην οικογένεια, ασιατικής καταγωγής, του 24χρονου επιχειρηματία Ρίτσαρντ Σιάο είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, επενδύοντας στους Θεσσαλονικείς που προχωρούν σε μία ιστορική αλλαγή.
Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση του Σιάο, υποψήφιου επενδυτή του τμήματος μπάσκετ του Άρη, δημοσιεύτηκε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αφού η εταιρεία RHC Group διευκρίνισε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη επίσημη τοποθέτηση.
«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα για την ΚΑΕ Άρης, μια ιστορική ομάδα, με μια βάση φιλάθλων, που είναι από τους πιο παθιασμένους με το μπάσκετ. Παρότι η όλη διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αισθανόμαστε ενθουσιασμό και τιμή για την προοπτική να αναλάβουμε τα ηνία αυτής της ένδοξης ομάδας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στη διοίκηση της ομάδας, τους χορηγούς, τους παίκτες και το προσωπικό, και πάνω απ’ όλα στους απίστευτους φιλάθλους του Άρη, για όσα έχουν προσφέρει. Με σεβασμό προς τον Α.Σ. Άρης και τα μέλη του, καθώς και προς όλους τους θεσμικούς φορείς που εμπλέκονται στη διαδικασία, δεν θα προβούμε σε περαιτέρω δηλώσεις μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.