Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός, 78-69 τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα - Βίντεο

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός, 78-69 τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα - Βίντεο

Με 3-1 νίκες στους τελικούς ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και το 9ο της ιστορίας του

Πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών ο Ολυμπιακός, 78-69 τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα - Βίντεο
Ο Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό των Play Off της Α1 Γυναικών επικράτησε του Αθηναϊκού με 78-69 και με 3-1 νίκες κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δυο ομάδες να δίνουν τα πάντα στα παρκέ για να φτάσουν στη νίκη,

Ο Αθηναϊκός Qualco μπήκε δυνατά στον αγώνα, βρήκε λύσεις στην επίθεση και πήρε γρήγορα διαφορά κάνοντας το 25-10 (8’20’’) έχοντας χτυπήσει από την περιφέρεια.



Ο Ολυμπιακός άρχισε να αντιδρά σταδιακά μειώνοντας στο 10λεπτο σε 26-19, για να φτάσει το ματς στο -3 (26-23, 11’40’’) με καλάθι της Χέμπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d95m50su13p5)


Κλείσιμο
Η ομάδα του Βύρωνα ξέφυγε εκ νέου (37-27, 15’), όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε και επέστρεψε στο παιχνίδι και το τέλος του ημιχρόνου τον βρήκε να προηγείται με 44-41. Οι ερυθρόλευκες συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και με τρίποντο της Σπυριδοπούλου (23’) έκαναν το 52-43.

Ο Αθηναϊκός Qualco είχε όμως απάντηση, η Στούπα έδωσε λύσεις στην επίθεση, ενώ με καλάθι της Σταμάκη πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 57-56 (28’).

Στο ξεκίνημα του 4ου δεκαλέπτου ο τελικός είχε συναρπαστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα.

Τρίποντο της Ράτζα έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό 71-66 (34’30’’) με τη Στούπα να απαντά με τρίποντο (71-69, 35’30’’). Οι ερυθρόλευκες πήραν μαξιλαράκι 6 πόντων (75-69, 37’30’’) με τη Χέμπε και με δύο βολές της Νικολοπούλου ένα λεπτό πριν το τέλος έκαναν το 77-69.

Ο Ολυμπιακός κράτησε τη διαφορά στο χρόνο που απέμενε και έφτασε στη νίκη με 78-69 που το χάρισε τον φετινό τίτλο που είναι και ο ένατος στην ιστορία του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d95muf0m2fux)


Αθηναϊκός Qualco – Ολυμπιακός 69-78
Διαιτητές: Μαρινάκης-Κατραχούρας-Παπαδόπουλος Ν. Δεκάλεπτα: 26-19, 41-44, 60-59, 69-78
Αθηναϊκός Qualco (Καλτσίδου): Στούπα 8(2), Σταμάτη 12(2), Σπαθάρου 6(2), Μαρίνη, Βιντσιλαίου, Γεροστεργίου, Λούκα, Πάγκαλος 8(2), Τζόους 2, Χολμς 14(2), Σέπαρντ 19.
Ολυμπιακός (Νίκλας): Χέμπε 22, Ράτζα 11(2), Πηλακούτα 4, Σπυριδοπούλου 3(1), Νικολοπούλου 5, Καρλάφτη 5(1), Λάμπερτ 2, Χριστινάκη 10, Κολλάτου 2, Τόμπιν 14.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο με τα έξι οχήματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος - Οκτώ τραυματίες

Κυριακή των Βαΐων: Ανοιχτά σήμερα τα μαγαζιά - Το ωράριο σε εμπορικά και σούπερ μάρκετ

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια με μολότοφ και φωτιές - Καταστράφηκαν ολοσχερώς αυτοκίνητα, 72 προσαγωγές - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης