Λυών και
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συναντηθούν για την φάση των 8 του
Europa League. Το ζευγάρι θεωρείται από τα πιο αμφίρροπα της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης και στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν το παιχνίδι βγήκαν τα... μαχαίρια.
Για την ομάδα του Μάντσεστερ αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για να σώσουν μία καταστροφική χρονιά, ενώ για του Γάλλους μία πρόκληση να πάνε για πρώτη φορά σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οπότε η πίεση των παικτών είναι στα ύψη.
Ο Σέρβος μέσος της γαλλικής ομάδας,
Νεμάνια Μάτιτς, στη συνέντευξη τύπου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση προς τον τερματοφύλακα των κόκκινων διαβόλων,
Αντρέ Ονάνα. Ο Μάτιτς αγωνίστηκε για 5 χρόνια με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και αν μη τι άλλο ξέρει καλά τι είναι να φοράς αυτή την φανέλα.
Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του είναι πολύ καλύτερη από την Λυών και αν είναι σοβαρή θα περάσει. Η δήλωση, σίγουρα δεν ταιριάζει στην πορεία της Γιουνάιτεντ φέτος, η οποία είναι στη 13η θέση της Premier League. Ο Σέρβος μέσος της Λυών, απάντησε στον Ονάνα με σκληρά λόγια.
«Δεν ξέρω. Για να πεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις θάρρος. Σέβομαι τους πάντες αλλά πρέπει να απαντήσω. Όταν είσαι ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να προσέχεις τι λες. Αν ο Ντε Χέα, ο Πίτερ Σμάιχελ ή ο Φαν ντερ Σαρ έλεγαν κάτι τέτοιο, τότε θα ρωτούσα θα αναρωτιόμουν. Αλλά όταν είσαι στατιστικά ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, τότε πρέπει να το δείξεις πρώτα, πριν το πεις. Θα δούμε.»
Ο Αντρέ Ονάνα απάντησε στον πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ, συνεχίζοντας την κόντρα. «Δεν θα προσέβαλλα ποτέ μία ομάδα. Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο. Ωστόσο, τουλάχιστον εγώ έχω κατακτήσει τρόπαιο με την κορυφαία ομάδα του κόσμου. Κάποιοι άλλοι, δεν μπορούν να πουν το ίδιο…»
Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το ζευγάρι μέσα στο γήπεδο, πάντως έξω από αυτό ήδη έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα του κοινού.
Ειδήσεις σήμερα:
Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπαδημητρίου από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ, μετά τον τραγέλαφο με το πόρισμα
Γκαφατζής διαρρήκτης μπούκαρε σε ψητοπωλείο στη Ρόδο, άρπαξε άδεια ταμειακή, «έφαγε» τούμπα και του έπεσε το κινητό - Δείτε βίντεο
Ανεξέλεγκτος ο εμπορικός πόλεμος: Η Κίνα απαντά στον Τραμπ με δασμούς 84% στα αμερικανικά προϊόντα