Χάος στο Chile Open: Μπλακ άουτ, απαγόρευση κυκλοφορίας και διακοπή αγώνων

Χάος στο Chile Open: Μπλακ άουτ, απαγόρευση κυκλοφορίας και διακοπή αγώνων

Η αστυνομία εκκένωσε το γήπεδο καθώς η κυβέρνηση κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το γενικευμένο μπλακ άουτ στη χώρα

Χάος στο Chile Open: Μπλακ άουτ, απαγόρευση κυκλοφορίας και διακοπή αγώνων
Πρωτόγνωρες καταστάσεις βίωσαν οι συμμετέχοντες και οι θεατές κατά τη διάρκεια του τουρνουά  τένις Chile Open, στο Σαντιάγο της Χιλής.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων στα γήπεδα έπεσε ξαφνικά σκοτάδι αφού έσβησαν τα φώτα  και η αστυνομία εκκένωσε τις κερκίδες. Ο λόγος είναι πως μετά από μπλακ άουτ κόπηκε το ρεύμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με συνέπεια τη μεγαλύτερη  διακοπή ρεύματος που έχει συμβεί από το 2010.

Σύμφωνα με πληροφορίες επηρεάστηκαν περίπου οκτώ εκατομμύρια σπίτια.  Χάρη στις γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος της εγκατάστασης η διοργάνωση συνεχίστηκε αλλά όχι για πολύ.

Δεν πρόλαβαν να διεξαχθούν περισσότεροι από δύο αγώνες, καθώς η αστυνομία επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. Για αυτό το λόγο έπρεπε να διακοπούν άλλα δύο παιχνίδια στη διάρκεια του πρώτου σετ.





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θάνος Παπαδημητρίου στον Δανίκα: Από το Πειραματικό Γυμνάσιο της Αθήνας στο ΜΙΤ και τις μπίζνες Τεχνητής Νοημοσύνης

Παρίσι: Ποια είναι η 18χρονη Αμερικανίδα που πέταξε το νεογέννητό της από το παράθυρο ξενοδοχείου

Νεκρός 89χρονος έπειτα από φωτιά σε σπίτι στην Παιανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης