Ο Δημήτρης Πέλκας είναι μετά από 4,5 χρόνια ξανά παίκτης του ΠΑΟΚ και μέλος της «ασπρόμαυρης» οικογένειας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, ανακοίνωσε την επιστροφή του 31χρονου διεθνή μεσοεπιθετικού στο... δεύτερο σπίτι του.
«The Joker is back! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα, με ελεύθερη μεταγραφή από τη Μπασακσεχίρ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 80.
Μπορεί να ήταν μακριά, αλλά το μυαλό και η ψυχή του δεν έφυγαν ποτέ. Τα χρόνια πέρασαν και ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Αυτή της επιστροφής. Έζησε με την ασπρόμαυρη τα πάντα. Πήρε Κύπελλα, πρωτάθλημα, έγινε αρχηγός. Έφυγε για λίγο και πλέον είναι και πάλι εδώ. Διψασμένος για νέες επιτυχίες», αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.