Ισπανία: Απορρίφθηκε η έφεση της Μπαρτσελόνα για τον Όλμο
Οι Καταλανοί στρέφονται στην εμπορική συμφωνία του Τζουάν Λαπόρτα για τις VIP σουίτες του νέου «Καμπ Νόου» που θα αποφέρουν στην «Μπάρτσα» τα απαιτούμενα 100 εκατ. ευρώ
Η Μπαρτσελόνακατέθεσε έφεση στο πρωτοδικείο της Βαρκελώνης για να προχωρήσει η εγγραφή του Ντάνι Όλμο στο ρόστερ της στο δεύτερο μισό της σεζόν, μετά την πρώτη ακυρωτική απόφαση, ωστόσο, όπως ανέφερε η «Mundo Deportivo» η υπόθεση εξετάστηκε τη Δευτέρα (30/12) κι απορρίφθηκε εκ νέου, διατηρώντας στον «αέρα» την παρουσία του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού στους «μπλαουγκράνα».
Πλέον οι Καταλανοί στρέφονται στην εμπορική συμφωνία του Τζουάν Λαπόρτα για τις VIP σουίτες του νέου «Καμπ Νόου» που θα αποφέρουν στην «Μπάρτσα» τα 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου τόσο ο Όλμο όσο και ο Βίκτορ να μπορέσουν να αγωνιστούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οπερ σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί να περιμένει την LaLiga για να εγκρίνει όλα τα έγγραφα της πώλησης των VIP θέσεων στο καινούριο της γήπεδο, για να μην «χάσει» τους δύο παίκτες και να εγγραφούν κανονικά τα μητρώα της Λίγκας.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.