Το προσπάθησαν πέρσι αλλά σταμάτησαν στον ημιτελικό. Αυτήν τη φορά οι Μπακς θέλουν να κάνουν blackjack στο Λας Βέγκας και το απέδειξαν με έναν σούπερ Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Τα «Ελάφια» επικράτησαν 110-102 των Χοκς στον πρώτο ημιτελικό του NBA Cup και περιμένουν να μάθουν αν θα βρουν απέναντί τους Ρόκετς ή Θάντερ για τον τελικό τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ο Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικά συγκλονιστικός και το μόνο που δεν έκανε ήταν το triple double, αφού του ξέφυγε μία ασίστ. Την οποία ίσως να κρατάει για τον τελικό του NBA Cup. Από κορυφαίος για τους Χοκς έγινε... μοιραίος ο Τρέι Γιανγκ στο φινάλε, αφού πέτυχε μεν 35 πόντους, με 10 ασίστ αλλά πήρε κακές αποφάσεις στο φινάλε.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.