Το προσπάθησαν πέρσι αλλά σταμάτησαν στον ημιτελικό. Αυτήν τη φορά οι Μπακς θέλουν να κάνουν blackjack στο Λας Βέγκας και το απέδειξαν με έναν σούπερ Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Τα «Ελάφια» επικράτησαν 110-102 των Χοκς στον πρώτο ημιτελικό του NBA Cup και περιμένουν να μάθουν αν θα βρουν απέναντί τους Ρόκετς ή Θάντερ για τον τελικό τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Ο Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικά συγκλονιστικός και το μόνο που δεν έκανε ήταν το triple double, αφού του ξέφυγε μία ασίστ. Την οποία ίσως να κρατάει για τον τελικό του NBA Cup. Από κορυφαίος για τους Χοκς έγινε... μοιραίος ο Τρέι Γιανγκ στο φινάλε, αφού πέτυχε μεν 35 πόντους, με 10 ασίστ αλλά πήρε κακές αποφάσεις στο φινάλε.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.