Ο μικρός τελικός του Μουντιάλ στο Μαϊάμι ανάμεσα στη Γαλλία και στην Αγγλία θα είναι ο τελευταίος του αγώνας για έναν προπονητή που οδήγησε τους «Τρικολόρ» στην κορυφή του κόσμου το 2008.
Ο συμπαίκτης του στην εθνική Γαλλίας, Ζινεντίν Ζιντάν, θα τον διαδεχθεί στον πάγκο της. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά η συμφωνία είναι δεδομένη και ο «Ζιζού» αρχίζει δουλειά την 1η Σεπτεμβρίου.
Τα πρώτα του ματς θα είναι αυτά του Nations League. Οι Γάλλοι θα παίξουν τέσσερις αγώνες στους επόμενους μήνες: 25 Σεπτεμβρίου στην Τουρκία, 28 Σεπτεμβρίου στο Βέλγιο, 2 Οκτωβρίου εναντίον της Ιταλίας και στη συνέχεια 5 Οκτωβρίου ξανά εναντίον του Βελγίου.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας