Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παραδέχτηκε ότι ήταν η χειρότερη σεζόν του και τόνισε ότι το 2024 σταμάτησε για εκείνο να είναι σημαντικό το άθλημα.
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά
Είχα κάποιες δυσκολίες εκείνη την περίοδο και πραγματικά δεν πίστευα ότι μπορούσα να κερδίσω αυτό το τουρνουά, ήταν μια έκπληξη για μένα. Μίλησα λίγο γι' αυτό προς το τέλος της χρονιάς και ελπίζω πραγματικά το 2025 να μην μου συμβεί ξανά.
Αυτή η σεζόν δεν ήταν και η πιο πετυχημένη μου, βρέθηκα σε ένα σκοτεινό μέρος και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα μπορέσω να συνεχίσω με το τένις, το τένις είχε σταματήσει να είναι σημαντικό για μένα, το να πηγαίνω στα τουρνουά δεν ήταν σημαντικό, ήταν απλά επειδή έπρεπε να συνεχίσω. Ήταν περίεργο, γιατί δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε ένα τέτοιο σημείο και τα κατάφερα καλά, είμαι περήφανος γι' αυτό. Δεν ήταν εύκολο. Η μεγαλύτερη έκπληξη σε όλο αυτό ήταν που πήγα στο Monte-Carlo και κέρδισα ξανά τον τίτλο εκεί».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.