Ο άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ολλανδία
Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Ιν Μπέομ Χουάνγκ.
Ο άλλοτε χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ολλανδία για λογαριασμό της Φέγενορντ.
Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα, ο Χουάνγκ θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ, η οποία αναμένεται να δαπανήσει για την απόκτηση του, ένα ποσό που κυμαίνεται στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με το σέρβικο Μέσο «Sportklub», ο Χουάνγκ θα ταξιδέψει την Δευτέρα (02/09) στην Ολλανδία και αφού περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη Φέγενορντ.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών