Ο Νταβίντ Κάρμο έκανε τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Ολυμπιακού και την επανεμφάνισή του με τη Λαμία.
Ο Ανγκολέζος διεθνής στόπερ - που μίλησε στη COSMOTE TV - στάθηκε και στο come back του στον Ολυμπιακό.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3ua9jmxkp89)
Ο Νταβίντ Κάρμο είπε...
Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Μου έλειψε πολύ η ομάδα. Κάναμε μια νίκη και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους συμπαίκτες μου για να είμαστε ακόμα καλύτεροι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος».
Για το πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι δύσκολο πρόγραμμα, ωστόσο αν κάνουμε αυτό που κάναμε την περσινή σεζόν και πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, τότε θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες που θέλουν να βοηθήσουν και όσο κυλάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».
Για το γεγονός ότι θα παίξει απέναντι σε δύο πρώην ομάδες του: «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και θα τον εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ. Θέλω να νικήσω. Μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν φίλοι και θέλω να νικήσουμε με ωραίο τρόπο».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.