Με το... δεξί μπήκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην κατηγορία BC3 του μπότσια, στο πλαίσιο των
Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», καθώς ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου (με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη) επιβλήθηκε 5-2 του Γάλλου Ζιλ Μενάρ (με ramp operator τον Κριστοφ Μενάρ), στο πρώτο παιχνίδι του για τον 4ο προκριματικό όμιλο του αγωνίσματος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3sag7el7yw1)
Έτσι, ο 43χρονος αθλητής έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μιας από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας στο γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.
Νικηφόρα ήταν η «εκκίνηση» της Χρυσής Μόρφη Μέτζου στον α΄ προκριματικό όμιλο της κατηγορίας BC4 του μπότσια. Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε 5-4 την Αναμαρία Αράμπασιτς από την Κροατία, στο πρώτο παιχνίδι της για την κορυφαία διοργάνωση, και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάληψη μιας από τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας στο γκρουπ, οι οποίες χαρίζουν το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3s9ow579ac9)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3s9ow579ac9)
Η Μόρφη Μέτζου θα δώσει και δεύτερο αγώνα σήμερα, καθώς θα αντιμετωπίσει το βράδυ (29/8, 20:20) την Ισπανίδα Σάρα Αγέρ Μάγιο.