Ο Άρης έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό και απώλεσε το Κύπελλο στον Βόλο.
Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που έψαχνε το πρώτο της τρόπαιο μετά το 1970 τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες (με 10 ο ΠΑΟ) και οι παίκτες της δεν πήγαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραλάβουν τα μετάλλιά τους.
Οι «κίτρινοι» έχουν φοβερά παράπονα από τις αποφάσεις της ρέφερι Στεφανί Φραπάρ, τόσο για τις 2 κόκκινες όσο και γενικά για τον τρόπο που σφύριζε. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο ισχυρός τους άνδρας Θοδωρής Καρυπίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και της διαμαρτυρήθηκε έντονα.
Η ΠΑΕ Άρης μέσω των social media χαρακτήρισε «κλοπή» τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό. Είχε μάλιστα φωτογραφία την Φραπάρ η οποία πριν από 2 χρόνια έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε Μουντιάλ ανδρών στο Κατάρ.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.