Ο Άρης έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό και απώλεσε το Κύπελλο στον Βόλο.
Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που έψαχνε το πρώτο της τρόπαιο μετά το 1970 τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες (με 10 ο ΠΑΟ) και οι παίκτες της δεν πήγαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας να παραλάβουν τα μετάλλιά τους.
Οι «κίτρινοι» έχουν φοβερά παράπονα από τις αποφάσεις της ρέφερι Στεφανί Φραπάρ, τόσο για τις 2 κόκκινες όσο και γενικά για τον τρόπο που σφύριζε. Μάλιστα στο τέλος του αγώνα ο ισχυρός τους άνδρας Θοδωρής Καρυπίδης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και της διαμαρτυρήθηκε έντονα.
Η ΠΑΕ Άρης μέσω των social media χαρακτήρισε «κλοπή» τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό. Είχε μάλιστα φωτογραφία την Φραπάρ η οποία πριν από 2 χρόνια έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε Μουντιάλ ανδρών στο Κατάρ.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί