Τρομερή ένταση στο φινάλε του τελικού - Όλοι οι άνθρωποι του Άρη έπεσαν πάνω στη διαιτητή Φραπάρ - Δείτε βίντεο
Το τελευταίο σφύγιγμα στον τελικό του Κυπέλλου βρήκε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζουν, ενώ την ίδια ώρα όλη η ομάδα του Άρη διαμαρτύρονταν με έντονο τρόπο στη Γαλλίδα ρέφερι
Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες και σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα είχε να κάνει με τις διαμαρτυρίες των 22 ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο φινάλε του ματς βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.
Με το που σφύριξε για τελευταία φορά περικυκλώθηκε από τους παίκτες του Άρη που διαμαρτύρονταν για τα πάντα (τις αποβολές και το γεγονός ότι το γκολ σημειώθηκε αφότου είχε περάσει και ο χρόνος των καθυστερήσεων).
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1izf8vo2lpd)
Δίπλα της βρέθηκαν αστυνομικοί και άνθρωποι της ΕΠΟ που τη συνόδευαν στη φυσούνα των αποδυτηρίων, αλλά μόλις έφτασε πίσω απο την εστία κινήθηκε προς το μέρος της σε έξαλλη κατάσταση ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης εξαπολύοντας φραστική επίθεση.
Η Φραπάρ έδειχνε έκπληκτη με την όλη κατάσταση, αλλά μετά από λίγα λεπτά μπήκε στα αποδυτήρια.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.