Η Μίλαν κατέληξε στον Φονσέκα για αντικαταστάτη του Πιόλι
Ο 51χρονος Πορτογάλος αναμένεται να αποχωρήσει απ’ τη Λιλ την οποία οδήγησε στο νέο Champions League και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τους ροσονέρι
Στο πρόσωπο του Πορτογάλου Πάουλο Φονσέκακατέληξε η διοίκηση της Μίλαν για τον αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο των «ροσονέρι», ο οποίος αποχωρεί έπειτα από μία πολύ «γεμάτη» πενταετία στο Μιλάνο.
Ο Φονσέκα αναμένεται να αποχωρήσει απ’ τη Λιλ την οποία οδήγησε στο νέο Champions League και φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μίλαν για διετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας μετά από 3,5 χρόνια στο ιταλικό ποδόσφαιρο.
Ο Πορτογάλος είχε βρεθεί για ενάμιση χρόνο (Ιούλιος 2019 – Ιανουάριος 2021) στον πάγκο της Ρόμα, ενώ είχε εργαστεί στο παρελθόν στις Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μπράγκα και Πάσος Φερέιρα.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.