Κατάρρευση για την Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε 3-2 από την Χαϊντενχάιμ - Η Λεβερκούζεν 1-0 την Ουνιόν και στο +16 - Δείτε γκολ

Κατάρρευση για την Μπάγερν Μονάχου, ηττήθηκε 3-2 από την Χαϊντενχάιμ - Η Λεβερκούζεν 1-0 την Ουνιόν και στο +16 - Δείτε γκολ

Δεύτερη σερί ήττα για την Μπάγερν που προηγήθηκε με 2-0 - Με πέναλτι κέρδισε η Λεβερκούζεν η οποία στις 14 Απριλίου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο

bayern
Ένα ακόμη τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στη Bundesliga έκανε η Λεβερκούζεν

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Ουνιόν στο Βερολίνο και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπάγερν Μονάχου με 3-2 από την Χαϊντενχάιμ είναι πλέον στο +16 έξι αγωνστικές πριν από το φινάλε! 

Ready To Be Crowned?! | Union Berlin - Bayer 04 Leverkusen 0-1 | Highlights | Matchday 28 – BULI


Κλείσιμο
Έτσι η Λεβερκούζεν την επόμενη Κυριακή (14/4) με νίκη επί της Βέρντερ τελειώνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα! Το ματς στο Βερολίνο πρακτικά κρίθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 45+3΄ο Γκόσενς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στιγμές αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιρτζ από την άσπρη βούλα.

Οι Βαυαροί έδειχναν να... καθαρίζουν το ματς με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους. Στο 38' ο Κέιν άνοιξε το σκορ και στο 45' ο Γκνάμπρι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων «εξαφανίστηκε» σε έξι λεπτά στο δεύτερο μέρος. Στο 50' ο Σέσα μείωσε το σκορ και ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε ο Κλέιντιστ. Η Μπάγερν βγήκε να πιέσει για το γκολ της νίκης, όμως αυτό το βρήκε η Χάιντενχαϊμ στο 79' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κλέιντιστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με διαφορετικό διαιτητή πραγματοποιήθηκε το δεύτερο μέρος, εξαιτίας προβλήματος υγείας του Ρόμπερτ Σρέντερ, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έτσι δεν επέστρεψε στο γήπεδο. Τον Σρέντερ αντικατέστησε ο τέταρτος διαιτητής, Πάτρικ Αλτ. Η σέντρα του δεύτερου μέρους με καθυστέρηση, καθώς θα έπρεπε να βρεθεί και τέταρτος διαιτητής. Κι αυτό έγινε με ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου, προκειμένου να βρεθεί κάποιος με άδεια διαιτητή από την κερκίδα!

Νίκη ελπίδας η Μάιντς
Η Μάιντς πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ντάρμσταντ με το εμφατικό 4-0 και «σκαρφάλωσε» στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga. Η ομάδα του Μπο Χένρικσεν με την «ντοπιέτα» του Λι (80',84) και τα τέρματα των Χάντσε-Όλσεν (32'), Μπράγιαν Γκρούντα (60') πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της «μάχης» που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στις τελευταίες θέσεις του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ανατροπή στο φινάλε για την Κολωνία
Με τρομερή ανατροπή στο φινάλε, η Κολωνία επικράτησε της Μπόχουμ με 2-1 και κρατιέται... ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής στην Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το κοντινό πλασέ και του Φέλιξ Πάσλακ στο 53ο λεπτό του ματς. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στος φινάλε τα αγώνα με τα γκολ των Στέφεν Τίγκες (90') και Λούκα Βάλντσμιντ (90+2') έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή και τη νίκη-ανάσα, ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του γερμανικού πρωταθλήματος που θα κρίνουν ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, με την Κολωνία να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Bundesliga (28η)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Βέρντερ Βρέμης 1-1 (77΄ Τούτα - 62΄ Βελίκοβιτς)

Bremen Fights For A Point In Frankfurt! | Frankfurt - Bremen | Highlights | MD28 – Bundesliga 23/24


Ουνιόν Βερολίνου-Λεβερκούζεν 0-1 (45'+ 8 πεν. Βιρτς)

Ready To Be Crowned?! | Union Berlin - Bayer 04 Leverkusen 0-1 | Highlights | Matchday 28 – BULI


Φράιμπουργκ-Λειψία 1-4 (2' Χαϊντάρα, 18', 44' Οπέντα, 54' Σέσκο-59' Γκρίφο) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Μάιντς-Ντάρμστατ 4-0 (33' Ολσεν, 60' Γκρούντα, 80', 85' Γιάε Σουνγκ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Κολωνία-Μπόχουμ 2-1 (90 +1' Τίγκες, 90'+2 Βάλντσμιντ-53' Πάσλακ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Χαϊντενχάιμ-Μπάγερν Μονάχου 3-2 (50' Σέσα, 51', 79' Κλάιντιεστ-38' Κέιν, 45' Γκνάμπρι)

Bayern Lose To Heidenheim After Incredible Comeback!


Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 06/04

Χοφενχάιμ-Άουγκσμπουργκ 07/04

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 07/04


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)

Λεβερκούζεν 76

Μπάγερν Μονάχου 60

Στουτγκάρδη 57 -27αγ.

Ντόρτμουντ 53 -27αγ.

Λειψία 53

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 42

Άουγκσμπουργκ 36 -27αγ.

Φράιμπουργκ 36

Χοφενχάιμ 33 -27αγ.

Χαϊντενχάιμ 33

Βέρντερ Βρέμης 31

Ουνιόν Βερολίνου 29

Γκλάντμπαχ 28 -27αγ.

Βόλφσμπουργκ 28 -27αγ.

Μπόχουμ 26

Μάιντς 23

Κολωνία 22

Ντάρμστατ 14




Ειδήσεις σήμερα:

Βέμπερ σε Μητσοτάκη: Πάντα στεκόσουν απέναντι στον Ερντογάν - Χάρη στην ισχυρή ελληνική κυβέρνηση, κανένας δεν εκβιάζει την ΕΕ

Ντάνι Άλβες: Επιβιώνω παντού, λέει μετά τη φυλακή για τον βιασμό - Dolce vita με το ακριβότερο κρέας στον κόσμο

Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Διασωληνωμένος 74χρονος με εγκαύματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης