Οι δύο Πολωνοί είναι μαζί από παιδιά και έχουν αποκτήσει και δύο όμορφες κόρες. Εκείνος μετά τη Γερμανία (Ντόρτμουντ, Μπάγερν) μετακόμισε στην Ισπανία όπου βάζει γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και εκείνη πρώην πρωταθλήτρια του καράτε και φανατιή με τη γυμναστική και τον χορό.
Χόρεψαν με την ψυχή τους, έβγαλαν αισθησιαμό και απέσπεσαν το ζεστό χειροκρότημα όλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που χορεύουν μαζί δημόσια και είχαν δώσει ρέστα και στον γάμο τους.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.