Σεισμός στην Ιαπωνία: Χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό τη στιγμή που «χτυπά» ο Εγκέλαδος - Δείτε βίντεο

Σεισμός στην Ιαπωνία: Χάος σε σιδηροδρομικό σταθμό τη στιγμή που «χτυπά» ο Εγκέλαδος - Δείτε βίντεο

Mεγάλες καταστροφές σε κτίρια και δρόμους, διακοπές στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεφωνικές και διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και προβλήματα στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, στις πληγείσες περιοχές

seismoi-iaponia
Συναγερμός σήμανε στην Ιαπωνία μετά τον ισχυρό σεισμό, προκαταρκτικά εκτιμώμενου μεγέθους 7,4 βαθμών Ρίχτερ, που έπληξε περιοχές στην κεντρική χώρα, ενώ σε επιφυλακή για πιθανό τσουνάμι βρίσκονται και οι Αρχές των γειτονικών χωρών.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε ένα συγκλονιστικό βίντεο σε σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη Καναζάουα της Ιαπωνίας  κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού των 7,6 βαθμών που έπληξε την κεντρική Ιαπωνία.

Στο βίντεο φαίνονται αντικείμενα να πέφτουν από τα ράφια ενός καταστήματος μέσα στο σταθμό, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να καλυφθούν, ενώ άλλοι έτρεχαν έξω από το σταθμό.  

Ο σεισμός των 7,6 Ρίχτερ είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και δρόμους, διακοπες στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεφωνικές και διαδικτυακές υπηρεσίες καθώς και προβλήματα στις αεροπορικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, στις πληγείσες περιοχές.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα «ξεπαγώνουν» οι τριετίες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι θα δουν άμεσα αύξηση στο μισθό τους

Ποιος είναι ο Πρίγκιπας Φρέντερικ που θα ανέβει στο θρόνο της Δανίας μετά την παραίτηση της βασίλισσας Μαργκρέτε II


Βίντεο: Viral το πρόστυχο φιλί του προέδρου της Αργεντινής - και γκουρού του ταντρικού σεξ - Χαβιέρ Μιλέι με την σύντροφό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης