Θεωρητικά η κούρσα της διαδοχής στον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας ήταν υπόθεση τριών: Φερνάντο Σάντος, Πάουλο Μπέντο και Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.
Ωστόσο όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα το Sport.pl, αυτός που παρουσιοστεί αύριο το μεσημέρι είναι ο Φερνάντο Σάντος! Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έφυγε από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά το Μουντιάλ του Κατάρ (αποκλείστηκε στους 8 από το Μαρόκο) θα γίνει ο δεύτερος Πορτογάλος που θα δουλέψει στην Πολωνία καθώς είχε προηγηθεί πριν από λίγα χρόνια ο Πάουλο Σόουζα.
Ο Σάντος συνοδεύονταν από τους εκπροσώπους του, ωστόσο όπως αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίο του και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.