ΟΓιώργος Μπαρτζώκας αφού αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που γέμισαν το ΣΕΦ είπε για τη νίκη:
«Η άμυνα ήταν το κλειδί του αγώνα. Επιτρέψαμε μόλις 60 πόντους σε μια πολύ ταλαντούχα επιθετικά ομάδα, χωρίς να επιτρέψουμε 20 πόντους σε καμία περίοδο. Ήμασταν πραγματικά συμπαγείς στην άμυνα, ο κάθενας έκανε τη δουλειά του και δεν τους δώσαμε τίποτα εύκολο. Έτσι πήραμε τη νίκη απέναντι σε πολύ δυνατή ανταγωνίστρια μας.
Νομίζω πως όλη τη σεζόν δείχνουν πως έχουμε χαρακτήρα. Έχουμε αντιδράσει μετά από ήττες, κερδίζουμε, δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύουμε τη νοοτροπία μας. Είναι νωρίς στη σεζόν, είναι ακόμα Ιανουάριος, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη μας».
Τα καλύτερα «νέα» για την άνοιξη του ανδρικού στυλ, με εκλεπτυσμένες προτάσεις για όσους θέλουν να απολαμβάνουν την άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίχως να θυσιάζουν την κομψότητα.