Μόργκαν για Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο ζήτησε τη συνέντευξη και ήθελε να γίνει ακριβώς πριν το Μουντιάλ»

Μόργκαν για Ρονάλντο: «Ο Κριστιάνο ζήτησε τη συνέντευξη και ήθελε να γίνει ακριβώς πριν το Μουντιάλ»

Ο Πιρς Μόργκαν αναφέρθηκε στα κίνητρα που οδήγησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραχωρήσει συνέντευξη ξεσπώντας κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που τον προσέγγισε

Ronaldo1
Εκεί που όλα έδειχναν ότι άφηνε πίσω του το αρνητικό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να τινάξει, πιθανότατα οριστικά, στον αέρα τη δεύτερη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήδη από το μικρό απόσπασμα της συνέντευξής του στον Άγγλο δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν που κυκλοφόρησε το βράδυ της Κυριακής, οι ατάκες του κατά του Έρικ Τεν Χαγκ και του συλλόγου έχουν γίνει πρώτο θέμα συζήτησης, διχάζοντας τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Talksport», ο Μόργκαν τοποθετήθηκε κι ανέλυσε το backstage αυτής της συνέντευξης, η οποία θα προβληθεί ολόκληρη σε δύο μέρη, την Τετάρτη (16/11) και την Πέμπτη (17/11) στην πλατφόρμα του Sky Sports. Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκεφτόταν εδώ και καιρό να μιλήσει και ήταν εκείνος που τον προσέγγισε για να γίνει αυτή η συνέντευξη, επιλέγοντας ως timing τη διακοπή για το Μουντιάλ καθώς μεσολαβεί ένας μήνας μέχρι την επιστροφή στους συλλόγους, διάστημα που θεωρεί αρκετό για να «καθίσει» κάπως η σκόνη και να γίνουν αλλαγές στους Κόκκινους Διαβόλους.



«Ο Κριστιάνο μου ζήτησε να το κάνουμε. Τόσο απλό. Δεν το ζήτησα εγώ, εκείνος το ζήτησε. Έγιναν όλα πολύ πρόσφατα. Το σκεφτόταν εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω πως δεν είναι μυστικό ότι αισθάνεται ολοένα και πιο έντονο εκνευρισμό το τελευταίο διάστημα για όσα γίνονται στη Γιουνάιτεντ εδώ και έναν χρόνο.

Ένιωσε πως ήταν η ώρα να μιλήσει. Ήξερε πως θα ακολουθήσουν εμπρηστικά σχόλια, ήξερε πως πρόκειται να ενοχλήσει πολλούς, αλλά νιώθει επίσης ότι πρέπει να το κάνει. Γνωρίζει πως ο κόσμος θα ασκήσει κριτική σε βάρος του, αλλά ξέρει επίσης ότι όσα λέει είναι αλήθεια.
Κάποιες φορές η αλήθεια πονάει.

«Νομίζω ότι το κίνητρο πίσω από το timing της συνέντευξης είναι προφανώς το ότι αρχίζει το Μουντιάλ, εκείνος είναι με την Πορτογαλία, μια καλή ομάδα που μπορεί να κάνει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Του δίνει έναν μήνα μακριά από τη Γιουνάιτεντ. Ήθελε να το κάνει πριν φύγει για το Κατάρ.

Παρέχει χρόνο για να καθίσει η σκόνη μετά από όσα θα πει, ώστε όταν επιστρέψει να προσπαθήσει και να λύσει τα προβλήματα. Όπως τονίζει και στη συνέντευξη επανειλλημένως, αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγαπάει τους οπαδούς.

Κλείσιμο
Αλλά αυτό στο οποίο επέστρεψε, κατά την άποψή του, είναι ένα στάσιμο κλαμπ που δεν έχει προχωρήσει καθόλου απ' όταν έφυγε. Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν συνέβη αυτό.

Αισθάνεται ότι αν δεν μιλήσει, δεν θα αλλάξει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μόργκαν και συνέχισε αναφέροντας πως ο Κριστιάνο ξέρει ότι διακινδυνεύει το μέλλον του στη Γιουνάιτεντ και ελπίζει ότι μέσω του Μουντιάλ θα βρει τη μεταγραφή που ψάχνει τον Ιανουάριο.

«Σίγουρα δεν μου είπε ότι πρόκειται να φύγει σίγουρα. Αλλά γνωρίζει ότι αυτό που κάνει με αυτή τη συνέντευξη μπορεί να σημάνει το τέλος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφανώς, δεν είναι χαζός.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει ένα καλό Μουντιάλ και σε αυτή την περίπτωση θα είναι η καλύτερη ευκαιρία του να πάρει τη μεταγραφή που θέλει τον Ιανουάριο, η οποία είναι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει στο Champions League και θα του επιτρέψει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για μερικά ακόμα χρόνια. Θέλει να αποσυρθεί γύρω στα 40 του χρόνια, μου είπε».

«Παραδέχθηκε ότι το να φύγει για τα αποδυτήρια πριν τελειώσει το ματς με την Τότεναμ ήταν λάθος. Ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά δεν ζητά συγγνώμη από τον Τεν Χάαγκ για το ότι αρνήθηκε να γίνει αλλαγή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης