Μίτσελ: «Η αυτοπεποίθηση μετά το 25' δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο»
Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό φέτος στην Ευρώπη και ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος για την πρόοδο της ομάδας
Το 0-0 τουΟλυμπιακού κόντρα στην Καραμπάγκ μπορεί να του στέρησε την 2η θέση αλλά είναι ζωντανός για την 3η που οδηγεί στο Europa Conference League.
ΟΜίτσελέδειξε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του παρά το αποτέλεσμα ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl1008qo529)
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός στην Cosmote TV
Για το παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος για είδα πως μετά το 25' η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση και κρατήσαμε μία καλή εικόνα στο παιχνίδι. Αυτό δείχνει πως είναι καλό δρόμο»
Για τον Ντόι: «Μας έδειξε πως σωστά εμπιστευόμαστε τις ακαδημίες μας. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες εκεί και θα τους χρησιμοποιήσουμε».
Για την ήττα της Ναντ: «Θέλουμε να προκριθούμε, θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην Ευρώπη και να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών