ΗΤζέσικα Πεγκούλα αποκλείστηκε στο US Open και το έριξε στις μπύρες.
Η Αμερικανίδα τενίστρια που έχασε από την Ίγκα Σβιόντεκ (Νο1 κόσμου) στον προημιτελικό πήγε στη συνέντευξη Τύπου απογοητευμένη και σε κάποια στιγμή άνοιξε ένα κουτάκι μπύρα για να πιει.
Η δημοσιογράφος που έκανε ερώτηση εκείνη την ώρα σχολίασε με χιούμορ την κίνηση και της η Πεγκούλα εξήγησε: «Προσπαθώ να κατουρήσω, για τον έλεγχο ντόπινγκ, οπότε... Αν και βοηθάει και για την ήττα».
Η Πεγκούλα είχε άνοδο τριών θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη από την πορεία της στο US Open και θα κάνει ρεκόρ καριέρας τη Δευτέρα.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.