Μετά από το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε να σχολιάσει στη Nova το παιχνίδι.
Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής στάθηκε σε δύο πέναλτιο που δεν έδωσε ο διαιτητής Καραντώνης στον Ολυμπιακό. Μία για χέρι του Βουκάνοβιτς στο 82' και άλλη μία για σπρώξιμο στον Βαλμπουενά στο 87' μέσα στην περιοχή!
«Κυριαρχήσαμε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτήν την εικόνα θα έρθουν οι νίκες.
Δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μία από αυτές σήμερα θεωρώ ότι ήταν δύο περιπτώσεις πέναλτι. Όπως τις είδα εγώ είναι ξεκάθαρες και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Σίγουρα όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι σε επηρεάζει (για τις φάσεις των πέναλτι», υπογράμμισε ο Μασούρας.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»