Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ Τεν Χαγκ απαγόρευσε ερωτήσεις από δημοσιογράφο του Sky Sports

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Έρικ Τεν Χαγκ απαγόρευσε ερωτήσεις από δημοσιογράφο του Sky Sports

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις από έναν δημοσιογράφο του μεγαλύτερου κατόχου των εγχώριων δικαιωμάτων της Βρετανίας, του Sky Sports, στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή

ten_hag_1
To Sky Sports πληρώνει δισεκατομμύρια λίρες για να καλύψει την Premier League, αλλά δέκα λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου, στο προπονητικό γήπεδο της Γιουνάιτεντ, ο Γκάρι Κότεριλ, επί σειρά ετών ρεπόρτερ του Sky Sports News, ενημερώθηκε από έναν υπεύθυνο Τύπου ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ερωτήσεις στον Ολλανδό προπονητή των «κόκκινων διαβόλων»!

Επέμεινε, προσπαθώντας να κάνει τρεις ερωτήσεις στον Τεν Χαγκ κατά τη διάρκεια της 15λεπτης συνέντευξης Τύπου, αλλά ο προπονητής της Γιουνάιτεντ τον αγνόησε και ο υπεύθυνος Τύπου δίπλα του, επέλεξε άλλους δημοσιογράφους να θέσουν τις ερωτήσεις του.

Ο Κότεριλ πιστεύει ότι η περιφρόνηση προέρχεται από μια προσπάθεια που έκανε να μιλήσει στον πρώην κόουτς του Άγιαξ έξω από το Σέλχαρστ Παρκ την περασμένη σεζόν, αμέσως μετά τον διορισμό του ως προπονητής. Τότε ο Τεν Χαγκ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του Κότεριλ και παραγκωνίστηκε από έναν φύλακα. «Είμαι έκπληκτος», δήλωσε τότε ο Κότεριλ.

«Υποθέτω ότι προσβλήθηκε από το σκηνικό στο Πάλας, αλλά έκανε τη δουλειά του και εγώ έκανα τη δουλειά μου προσπαθώντας να πάρω ένα σχόλιο. Φαντάζομαι μόνο αυτός ήταν ο λόγος. Δδεν μου έχουν πει κάτι. Είδατε τί ειπώθηκε, αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν υπερβολικό άλμα να υποθέσουμε ότι επρόκειτο για αυτό».

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση από πλευράς είτε του συλλόγου, είτε του ίδιου του Τεν Χαγκ προς τον ρεπόρτερ, κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα άμεσα. Το Sky πληρώνει τη μερίδα του λέοντος της συμφωνίας για την τηλεοπτική κάλυψη της Premier League, για τη νέα τριετία, ύψους 5,1 δισεκατομμυρίων λιρών με την BT Sport, την Amazon Prime και το BBC να συνεισφέρουν επίσης.

Κλείσιμο
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κότεριλ προσπάθησε επίσης να μιλήσει στον Τεν Χαγκ έξω από το προπονητικό γήπεδο του Άγιαξ την περασμένη σεζόν, αλλά ο 52χρονος προπονητής έκλεισε το παράθυρό του και έφυγε χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Το μοιραίο γεύμα της Θάλειας στο fast food της Τυνησίας

Το γυμνό στιγμιότυπο που ανάρτησε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να «γιορτάσει» τη μουσική επιστροφή της

Καλοκαίρι ξανά από αύριο - Πού θα βρέξει τις επόμενες ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης