Ο διεθνής μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2024 με το προηγούμενο να τελειώνει το 2023.
Ο Φορτούνης δέχτηκε μείωση αποδοχών (50%) και έδειξε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Έτσι από το Σάββατο θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (29/8).
Ο Κώστας Φορτούνης στον αγώνα Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού
O Έλληνας άσος ήταν εκτός πλάνων από την αρχή της προετοιμασίας επί Μαρτίνς αλλά το τελευταίο διάστημα είχε επανέλθει. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού έκανε την επανεμφάνιση του στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Σπουδαία κίνηση για τον Ολυμπιακό ο οποίος επαναφέρει στη μηχανή του έναν τόσο ποιοτικό και έμπειρο παίκτη!
Κλείσιμο
Ο 29χρονος έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδος και 2 Κύπελλα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους