Τσιμίκας, το... μοντέλο της Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τσιμίκας, το... μοντέλο της Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αγαπημένος των συμπαικτών του και μέρος της καζούρας που κάνουν στη Λίβερπουλ είναι το... μοντέλο των αποδυτηρίων, Κώστας Τσιμίκας

tsimikas
Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του περνάει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει να «δένει» και να μαθαίνει δίπλα στον Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του στη Λίβερπουλ, αλλά και να κάνει δυνατές φιλίες με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του.

Ο εκ των κολλητών του Μο Σαλάχ, του Τιάγκο Αλκάνταρα και των υπολοίπων αποτελεί ένα από τα πιο γελαστά παιδιά των αποδυτηρίων και συχνά-πυκνά οι υπόλοιποι τον συμπεριλαμβάνουν στην καζούρα που κάνει η μία από τις καλύτερες... παρέες της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι έγινε και σε ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο οι παίκτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ «πασάρουν» ένα κινητό τηλέφωνο ο ένας στον άλλο, λέγοντας ατάκες τύπου, «Το δίνω σ' αυτόν που ντύνεται χειρότερα», και πάει λέγοντας.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα του αήττητου σε εντός έδρας παιχνίδι (στο Άνφιλντ) της Πρέμιερ Λιγκ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, εκείνος έδωσε το κινητό στον Τσιμίκα λέγοντας: «Περνάω το κινητό σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μοντέλο».

Δείτε το βίντεο:



Κλείσιμο
Και η αλήθεια είναι πως ο «Greek Scouser» από τότε που πήγε στην Αγγλία άλλαξε αρκετά την εμφάνισή του, από τα μαλλιά του μέχρι το ντύσιμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS21 (@tsimikas21)



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS21 (@tsimikas21)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης