Λίβερπουλ: Ο Μάτιπ ρίχνει «ποδιά» στον Τσιμίκα και του φωνάζει «ώπα» - Δείτε βίντεο

Λίβερπουλ: Ο Μάτιπ ρίχνει «ποδιά» στον Τσιμίκα και του φωνάζει «ώπα» - Δείτε βίντεο

Στην προπόνηση της Λίβερπουλ... περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω

tsimatip
Αν υπήρχε διαγωνισμός για το πιο ωραίο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών στις αγγλικές ομάδες, ίσως και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ θα είχαν ξεκάθαρη υποψηφιότητα για το βραβείο.

Το υλικό που φτάνει από το Μέλγουντ είναι ως επί το πλείστον απολαυστικό, κάτι που δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση με τόσα... τρολς που υπάρχουν στο ρόστερ των «κόκκινων». Άντι Ρόμπερτσον, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζόελ Μάτιπ, Μο Σαλάχ, Σαντιό Μανέ, ακόμη και η παλιοσειρά, Τζέιμς Μίλνερ - Τζόρνταν Χέντερσον, έχουν ενδεικτικά διαρκή όρεξη για χαβαλέ, αποδεικνύοντας πως καμιά φορά ισχύει όντως το κλισέ «περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω», με την Λίβερπουλ να αποδίδει ασταμάτητα σε υψηλό επίπεδο εδώ και περίπου μια πενταετία.

Οι δύο πρώτοι έχουν και δικιά τους (χορηγούμενη) εκπομπή στο YouTube, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν της, ονομάζεται «Wingmen» και είναι ό,τι πρέπει για να περάσεις λίγη ώρα από τη μέρα σου με τα μικρού μήκους επεισόδιά της. Ο Μανέ έχει δώσει δείγματα από τις μιμήσεις του στους πανηγυρισμούς του Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο Σαλάχ έχει γενικά τον τρόπο του, ενώ ο Μάτιπ πρέπει να είναι ο πιο πλακατζής απ' όλους, κάτι το οποίο μπορεί κανείς να διακρίνει τόσο εύκολα όσο πατώντας το κουμπί του follow σε ένα parody account στο Twitter με το όνομα No Context Joel Matip. Μιλώντας για το Twitter, ο Μίλνερ ξέρει ότι εκεί τον λένε βαρετό και συχνά-πυκνά ποστάρει υλικό στο οποίο σιδερώνει (όπως τότε που άνοιξε δικό του account στην ιστοσελίδα) ή πίνει τσάι με το όνομά του.

Τους παίρνεις όλους και τους βάζεις μαζί σε ένα προπονητικό κέντρο. Τι είναι πιο πιθανό να συμβεί;

Μέρος τις απάντησης δίνουν τα δύο βίντεο που πόσταρε η Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας (21/02). Στο ένα οι αμυντικοί Τσιμίκας - Μάτιπ - Φαν Ντάικ συνδυάζονται με τους μέσους Φαμπίνιο - Τιάγκο - Κεϊτά και τρέχουν τους Σαλάχ - Γκόμεζ, με τον ηγετικό Βίρτζιλ φαν Ντάικ να κάνει την αρχή ρίχνοντας «ποδιά» στον Σαλάχ με τακουνάκι, για να πάρουν σειρά (σ.σ και αυτοπεποίθηση από τον Ολλανδό με την τεράστια επιρροή στο παιχνίδι της Λίβερπουλ) οι Μάτιπ και Τσιμίκας αρχίζοντας κι αυτοί τα τσαλίμια σε μια άσκηση που βασικό της στόχο είχε τη βελτίωση της σύνδεσης άμυνας-κέντρου στις μεταβιβάσεις.

Το ρόντο φτάνει στις 50 πάσες και ο Μάτιπ το ολοκληρώνει με «γονατάκι» κι αρχίζει τα δικά του.



Το άλλο είναι κι αυτό πολύ απολαυστικό, ειδικά για το ελληνικό κοινό, με τον Μάτιπ να ρίχνει «ποδιά» στον Τσιμίκα και παράλληλα να του λέει «ώπα» για να τον... ξεφτιλίσει τελείως, πριν ο αρχηγός Τζόρνταν Χέντερσον φωνάξει στον Έλληνα διεθνή μπακ για να τον κοροϊδέψει κι αυτός. Παρά την... χαμογελαστή αμηχανία του συμπαίκτη του, στο τέλος ο Μάτιπ το χαίρεται με την ψυχή του και τσεκάρει τον κάμερα-μαν για να δει αν απαθανάτισε τη στιγμή. Προς... ανακούφιση όλων μας, το έκανε.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης